17 maj 2009

Söndag i källarförrådet

Skönt att Tomas, min man, haft ledig helg (ja, ledig och ledig?). Det är bara varannan helg han är ledig, andra helgen jobbar han. Så mycket roligare och lättare det är att vara två att packa, än att stå själv med det hela. Igår,lördag, fick vi riktigt mycket gjort och massor kört till Erikshjälpen av grejer man ändå inte använder. Att rensa ut kan vara så skönt. Förstår verkligen att det finns en liten poäng i Feng shui, att det blir mer lugn och harmoni runt en när man städat ut. För mycket saker och bråte kan stressa.


Kul att Norge vann igår förresten i Eurovisionstävlingen. Låten var såå bra!! Medryckande och glad. Och killen strålade ju hela han. Måste revidera min uppfattning lite, efter att ha hört alla sångerna igen, att det faktiskt fanns en hel del fina låtar i år. Man behöver lyssna lite fler ggr på dem innan man kan ge en riktig bedömning. Första gången låter allt så enahanda och likt.


Sömnen var orolig i natt trots sömntablett, och en massa konstiga drömmar så jag känner mig spänd och trött och har huvudvärk.
Får ta en Bamyl innan vi sätter igång med utrensning av källarförrådet. Där är det staplat till taket med lådor. Hoppas det finns lite vi kan göra av med. Det blir en källardag idag trots det fina vädret. Så är det när man skall flytta.
Ha en fin söndag, du som läser detta och njut av livet!


Psst. Det gick bra med källaren idag. En del slängdes och mycket av det som fyllde upp förrådet var kartonger som olika saker skall packas ner i. Inte dumt att spara större emballage för flyttningar även om det fyller upp plats.

På em tog vi en paus och bjöd våra kära äldre grannar på fika i trädgården och njöt av det vackra vädret och vår gemensamma fina park.(se bilden här) Jodå, du läste rätt. På kartan står det utsatt som Klocksjöparken. Bara 100 m från huset ligger en liten, liten sjö som heter Klocksjön. 


Sägnen säger att en av kyrkklockorna stals en gång och slängdes i sjön och att man på nyårsafton fortfarande kan höra klockan klämta . Ja, ja... inte har då jag hört nåt. Däremot en kakofoni av fågelsång där. Det är lite vildvuxet runt omkring och många sorters fåglar samlas där.  Så det som var park en gång runt sjön är numera vår trädgård runt fastigheten vi bor i. Efter lite välbehövlig fikapaus och en kopp kaffe... fortsatt packning uppe i lägenheten några timmar, men nu är kl.18.30 och vi tar ledigt resten av kvällen. Vi ligger bra till i vår flyttplanering :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>