30 augusti 2009

Animerade små konstverk med musik

Vissa dagar har man extra stort behov av att se på något vackert. En dag fick jag tillsänt mig detta födelsedagskort. Det var visserligen inte min födelsedag och det visste avsändaren, men trodde säkert att jag skulle bli glad för det ändå. Helt rätt! Dessa e-posthälsningar är små konstverk, med de sötaste små detaljer i. Animerad dessutom och då blir de helt underbara att titta på. Kort gjorda med skicklighet och känsla.

Man betalar visst en årsavgift för dessa kort och då får man skicka hur många som helst under ett år.  Är du intresserad av det går det att läsa mer om detta, om du efter det lilla bildspelet trycker på "About this card" Jag lägger in kortet jag fick här så att du kan kika på det och se vad du tycker om det. Ett sånt här litet vackert kort kan ge mig en riktig lyckokänsla. Jag tar ofta fram det om jag vill muntra upp mig själv eller bli lite inspirerad för kreativt skapande.


Var precis inne på en mysig trädgårdsblogg och såg bilder från "Den stora Trädgårdsfesten" på Sofiero. Det är denna helgen-jag har totalt missat det-så nu tar jag bilen och susar dit...Ännu mera inspiration alltså :-))!   
Och för er som nu vill se kortet så tryck på titeln under kortet så spelas det upp...

Mycket nöje!  /  

6 kommentarer:

 1. Hej Karin, visst var det kul med sofieroinlägget? Jag fick massor av inspiration. Idag sitter jag och följer upp kommentarerna på min blogg och besöker alla.

  Det roliga är när man halkar iväg från den ena bloggen till den andra. Idag har jag verkligen randomsurfat galet mycket. Det har varit allt från inredning, hundar, recept och trädgård. Huvudet börjar bli lite fullt :D

  Marit

  SvaraRadera
 2. Här friskar det i med massor med moln på himlen. Borde ta en vända till återbruket fast jag tror det är bättre att ta det lugnt i fall jag måste ta hand om den lille i morgon så min son får jobba. Den lille har förgyllt min morgon trots att han är lite krasslig. Han ger så mycket den lille det är terapi för mig, det man själv inte hann med när barnen mina var små gör jag nu i stället. hoppas du får en njutbar söndag. KRam

  SvaraRadera
 3. Fin blogg du har med häftig bakgrund. Kul att du visade vägen hit!

  SvaraRadera
 4. Hej Karin!

  Kul att du ville vara med och tävla hos mig! Antagligen höll du tummen precis så där lagom hårt för du vann första pris:)

  Mejla mig din adress på annicawl@hotmail.com så kommer din vinst i brevlådan!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Din epostadress verkar inte funka. Jag får iallafall felmeddelande tillbaka. Min mejladress är annicawl@hotmail.com

  Hör av dig
  Kram Annica

  SvaraRadera
 6. Kul att du vill vara med i min tävling! Du har två vinstchanser varje månad så länge jag är länkat.

  Och vilken härlig blogg du har! Som en godispåse med bara de bästa bitarna.

  Håller själv på att göra en nattrabatt med vita blommor och ljusa växter som kommer att lysa i månens sken och kanske också med hjälp av lite markbelysning.

  Kram, Anette

  www.shabbychickort.se

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>