23 augusti 2009

Det blev en fin helg!

Några dagar går så fort...redan är det söndag. Men ett mysigt och behagligt väder har det varit. Helt perfekt eg enl mig. Inte stekhett utan precis lagom och de 'små grå' slapp bli utslagna helt och hållet. Detta svenska ord, som vissa förfasar sig över , men som jag tycker är ett bra ord. Man kan väl säga balans också eller mitt i mellan, eller?I fredags var jag i Eslöv hos min sjukgymnast för en uppföljande tid efter sommaren. Själv känner jag att jag trots allt mår bättre i kroppen och inte behöver gå där längre. Jag har fått bra 'redskap' under tiden jag gått hos henne, så jag har kvar lite övningar i minnet att plocka fram när så skulle behövas.När jag nu var så nära Höör så passade jag på att åka till några vänner där-grannar till oss där vi bodde innan. Denna veckan hade de dessutom själva en släkting -M - på besök som jag också känner och dottern - M -  till G och L och det var så kul att träffa dem alla. Jag saknar dem verkligen men det är ju inte till världens ände man flyttat. Möjligen att jag trodde att jag bodde i världens ände innan när vi bodde i Höör....Vi kom att prata om våra Pandoraarmband vi samlar på. De är så fina och berlockerna finns i alla möjliga varianter, så man får verkligen ett personligt armband som ingen annan har. Varje liten berlock/charms står ju för ett minne eller en betydelse och därför blir det en skattkista av positiva minnen att tänka på och ta fram när det skulle behövas. Jag rekommenderar verkligen detta armband/märke om man gillar att samla så här till ett smycke. Berlockerna är välgjorda. På min lilla igelkott finns det små fötter på undersidan så även om berlocken vrider sig så tittar nåt gulligt fram. Är sånt inte sött så säg?

Jag har förresten fått mitt trädgårdsprogram till datorn. Skall försöka installera det i veckan. Är så nyfiken på det. Igår var vi och kikade på tujor, granar och liknande till tomten. Jag vill absolut ha något i trädgården att sätta belysning i, till jul. Hittade fina tujor som inte blir ruskigt höga. Ja i vilket fall som helst så går de att beskära och hålla nere på en fin höjd. Det är nog grannen ovanpå glad för. Annars kan hon ju sätta ljus och kulor i toppen på den när den växer upp utanför hennes fönster, fniss. Skämt å sidor, så hög skall den verkligen inte bli.


Igårkväll var en riktigt mysig kväll att sitta nere vid havet och fika. Dessutom var det tävling på terasstrapporna ner från Kärnan.Red Bulls show Art of Motion var där. Världselit som streethoppar. På 90 högst 90 sek skulle de ta sig ner uppifrån med spektakulära hopp, kullerbyttor och liknande över murar. väggar, trappor. Imponerande verkligen. Tråkigt bara att publiken inte riktigt var på G. De tävlande fick försöka ladda upp folkhavet hela tiden. Häftig musik var där men publiken kunde gett lite mer. I synnerhet som övervägande del var ungdomar. Kanske var man för koncentrerade alt ointresserade för att högljutt skrika och applådera över de fantastiska volter och saltomortaler som utfördes i luften.

Själv stod jag där och fick andan i halsen när jag tänkte på hur illa det kan gå om de hamnar fel. Huuh! Men visst, de är vana, både vid utförandet och vid blessyrer kan jag tänka mig. Men det kan också gå allvarligt fel om det vill sig illa. Kul iallafall när sådant anordnas och det blir lite liv i luckan och stämning i sta´n.

Som ni ser stod vi låångt bak och bilden blev suddig.Jag fick stå på tå för att kunna få med någonting. Folk stod längst upp på borgen med och tittade ner. På höger sida i bilden var en storbildsskärm att följa hoppen på. Vattenfontänerna hade rött ljus på sig.
Idag har varit en lugn och stillsam dag med lite minigolf på em. Helsingborgshem bjöd alla hyresgäster på fri minigolf denna helgen så det passade vi på att fördriva em med. Mannen min hade världens flyt och satte 2:or i rekord på den ena efter den andra banan. Himmel vilket flyt han hade då! Bara att gratulera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>