10 april 2010

Vitmålat, knoppar i rabatten och utefika

Hej på Er alla!

Tack för trevliga kommentarer"! Här sitter jag ännu en gång och knappar…trodde jag skulle fått den nya skärmen till helgen, Dustin Home postade den i onsdag men posten sölar sig resten av vägen.Men snart blir det ändring…och inläggen kommer att gå som en dans.

Krispiga tulpaner

En bukett med vackra krispiga tulpaner kom min man  hem med till mig igår kväll. Alldeles ljuvliga! Kvistarna från äppelträdet jag tog in förra helgen, gör sig fint ihop med tulpanerna.

Imorse var jag på det sedvanliga viktväktarmötet på lördagar kl.09.15.De är så roliga och inspirerande att gå på och vikten går ständigt neråt.Det är 9:onde veckan sedan jag startade där och jag har gått ner drygt 9 kg så det har varit framgångsrikt, och samtidigt rätt lätt. Kostprogrammet där nu är så flexibelt och anpassat till en normal vardag att man kan leva ungefär som vanligt men förstås inte äta för mycket sött och fett varje dag.

kladdkakamgrädde fr KOKAIHOP.SE

Lånad bild från www.kokaihop.se

Men en smaskig fika med min käraste väninna fanns det utrymme för(kladdkaka med grädde och en latte)Vi fikade på sta´n och satt ute i solskenet för första gången på säsongen.Det är underbart att kunna sitta på en uteservering nu när det är vår.Visserligen hade jag vinterjackan på och det behövdes, men det var så ljuvligt.Sneddade över parken vid biblioteket på väg till fiket och det blommade av allehanda krokusar och scillor överallt.Körsbärsträden har stora knoppar och enstaka rosa blommor har börjat att slå ut.Det är såå underbart!Knoppande blodplommonträd

På vårt snart 1-åriga blodplommonträd växer knoppar så det knakar…Ska bli kul att se det blomma för första gången.

Idag känner jag mig rätt så pigg. Hurra! ;-)Har mått pyton hela veckan med panikångest, men idag är det lugnare. Har målat om lite saker hemma i vitt ex väggklocka, bandagelåda, småburkar, ljusstakar etc. Lite uppfräschning helt enkelt.

Förbandslåda

En liten söt låda har jag målat om till att fungera som en förbandslåda.

När jag tittade ut i trädgården idag såg jag att mina scillor började komma upp, men de såg lite märkliga ut.Tog kameran med mig och hukade mig ner och tog en bild. Kan detta verkligen vara scilla.Lökarna jag satte i höstas var en förpackning med blåa scillor, men vad är detta?? Ser mer ut som lila pärlhyacinter.Väldigt lustigt.Ska fortsätta hålla utkik och se vad det blir av dem. Kan det ha hamnat fel lökar i förpackningen eller ser de ut så i början???

scilla

Scillaknoppar, men ska de se ut så här? I verkligheten är de ännu mer lila, och inte alls med blå anstrykning.

Ha nu en riktigt trevlig och avkopplande vårhelg!

Hoppas att i alla fall några av Er kan sitta ute i solen och njuta i helgen, längst upp i landet är det kanske inte läge för det ännu…eller?

Kramar från Karin

7 kommentarer:

  1. Trevlig helg till dig också. Hoppas du får din skärm snart. Vackra bilder som vanligt. Ha det gott och grattis till viktnedgången./Gela

    SvaraRadera
  2. Hej goa vännen!
    Men lilla gumman,hur är det med dig.Kämpa på,jag vet hur det kan va.Tur att du har känt dig lite bättre i veckan.jag har varit jättedålig på att kommentera,jag har så mycket i skolan,hoppas att du inte tröttnar att gå in och kika till mig,fast jag är dålig på att lägga in nya inlägg.;)Va roligt att du har gått ner så mycket i vikt,heja dig. ;)Bamsekramar Ulrika

    SvaraRadera
  3. Det är så oerhört jobbigt med de där down-perioderna, därför är det skönt att höra du mår lite bättre nu.

    Vilken underbar bukett med tulpaner du fått från din snälla make!

    Hoppas du får din nya skärm i morgon, kan tänka mig att du längtar efter den.

    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  4. Panikångest är INTE roligt. Jag har dig i bönerna hela tiden. Skönt att du får vara glad nu i alla fall. Hälsa gubben så mycket.

    SvaraRadera
  5. Hej söta vän!!
    Å, först vill jag säga GRATTIS till viktnedgången!! Starkt jobbat!!! Gud va duktig du är!!!
    Sen vill jag tacka dig för att du är min vän & för allt du ger mig!!!

    Oj! Varför hade du ångerst?? Kan jag göra nått???

    Men va fint du gjort!!
    Ibland är det skönt att vara kreativ & pysslig =)
    Jag tänker på dig. Jätte mycket. Du har rotat dig i mitt hjärta.
    Önskar dig en fin Måndag & hoppas du slipper ångersten!! Det är INTE kul att ha!! Har själv haft det, men fått bukt på det nu =)
    Varm kram Tina

    SvaraRadera
  6. Du Vann,

    skicka ett mail så får du inloggning till trädgårdskursen!!!

    Grattis Karin kul att just DU vann,

    MB

    alltkangrosnka(at)gmail.com

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du är som går ner i vikt med viktväktarna ... Tänk om man hade det drivet. Man blir riktigt sugen på kladdkaka efter att ha tittat på bilden av den ...smaskens. Hoppas du får din nya bildskärm snart :)
    Tjingeling
    Monica

    SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>