12 april 2010

Nya skärmen har kommit! Snart blir det dragning!

Hej alla goa och fina vänner!

GODA NYHETER! Idag fick vi äntligen den nya skärmen!Yippie! Känns som julafton att plocka upp den, och prova att skriva med den installerad. Helt underbart! Min man var helt lyrisk över den också! Så nu, kära Ni, blir det snart dragning, inom ett par dagar, på min utlottning!Tack för Ert tålamod!

nyaskärmen

Nya skärmen från Dell  (Dell2209WA Ultrasharp 22 wide TFT TCO-03 black) e-IPS. Jag njuuter! Ett byte från 15” till 22” gör en del skillnad även om jag inte använder den i widescreen hela tiden. Vill inte ha bilderna förvrängda när jag redigerar dem.

Jag fick en annan underbar överraskning idag.Jag vann en Trädgårdskurs hos Maria Berg med bloggen “Allt kan grönska” Så lycklig jag blev!!! Ett glädjetjut här hemma, så mannen undrade vad det var frågan om, fniss! Vilken fantastisk vinst! Ska bli såå roligt att ta del av det Maria delar med sig av i sin kurs. Hon är bara så duktig!

Blimedträdgård

Bilden är lånad från Startsidan av Trädgårdskursen, där mer information står om kursen.

Det har varit ett fantastiskt väder idag, så cykeln åkte fram. Min man hade ledig dag, så vi cyklade till våra goa vänner och gratulerade dem, lite spontant så där. Båda två har precis fyllt år! De är bara så härliga att umgås med! Tack ska Ni ha för en underbar eftermiddag I & G! :-)

tulpanbukett

Tulpanbuketten jag fick från min man blir bara rödare och rödare för var dag, och med en extra babytulpan på varje stjälk.

Ha en härlig dag! Inom kort kan jag äntligen hälsa på hos Er var och en igen!

lifeisshort

En liten hälsning till Er var och en!

Kram / Karin

6 kommentarer:

 1. Men va roligt Karin,att äntligen få ordning på datorn.Grattis till din trädgårdskurs,kul.Ha en riktigt bra dag vännen. Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Grattis till den fantastiskt fina dataskärmen och jättegrattis till din fina vinst...tänk en trädgårdskurs!

  Precis som fåglana kvittrar på din blogg, så lät det i morse när jag skulle sätta mig i bilen och åka till jobbet. Jag stod faktiskt kvar en stund och bara lyssnade. Underbart!

  Vi hörs!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Hej Karin!
  Grattis till trädgårdskursen hos Maria!
  Kul med en fungerande skärm igen, va!??
  Och det får mig att tänka på hur stor skärmen var på vår första burk - en Compaq... Skrotad för länge sedan.
  Ha en skön vecka!
  Väntar med spänning på en vinnare...
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 4. Thank you Karin to join my giveaway! What a nice blog you have! Congratulations on your new screen! It looks faboulous!!!
  Happy day!
  Vale

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du fått din skärm nu. själv har jag min tremånader gamla dator inne på reparation, den dog en kväll.
  Grattis till vinsten. Det verkar vara en rolig och intressant kurs.

  SvaraRadera
 6. Grattis till både trädgårdskursen och till den nya skärmen! Jag fattar inte hur mycket tålamod du har haft, när du skrivit inlägg trots de problem som varit! Ofattbart!

  Jag läste ditt förra inlägg också, och jag tror nog att det är en scilla som tittar fram på din bild. Men det är ju charmen med trädgård, ständiga överraskningar och nya upptäckter...

  Ha det så bra! Kram Outi

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>