20 oktober 2009

Höstbildspel från Blekinge & min fina vinst jag precis har vunnit!

Photobucket
Hej alla goa vänner!
Hoppas ni har en fin vecka med vackra höstdagar!! Lika vacker som våren är, har sannerligen hösten bevisat sig vara den med, om än något kallare förstås. Varje årstid har sin charm och fina sidor om man väljer att titta på dem och glädja sig över dem.
I helgen var vi i Karlshamn och hälsade på min mamma och pappa, och vi hade turen att ha ett strålande höstväder det mesta av tiden. Pappa har tyvärr brutit armen och har svårt för att gå men vi lät honom välja vart vi skulle åka för att se lite av den vackra höstnaturen. Han valde Långasjönäs ca 1 mil från Karlshamn.

Mina första små skor…..
Photobucket
Memories…..

Där finns en sjö som vi badade ofta vid som barn. jag, min bror och en av hans vänner brukade cykla dit ut(!) och stanna där hela dagen och sola, bada, spela spel och ha kul. Mamma laddade våra väskor med äggsandwishar och kex, och vi brukade unna oss varsin glass också när vi var där. Det är härliga barnaminnen av soliga och glada sommarlov. Jag har gjort ett bildspel med höstbilder från omgivningarna, men först skall ni få se den söta vinsten jag vann i tävlingen hos Annika med bloggen “Med utsikt över sjön”: 

Photobucket

 En hemmastickad yllemössa med jättevackert mönster. Sååå glad jag blev för detta fina, fina pris! Jag kommer ha så stor användning av den då jag inte har någon varm mössa att ta på mig. Det kan behövas, inte minst för mina många härliga promenader vid havet. Där blåser det inte nådigt vill jag lova! Den passar dessutom mig alldeles perfekt!
TACK, snälla goa Annika för den fina och generösa vinsten i din tävling. Jag är superlycklig och glad över mössan! :-)))))))))))))))

Well, över till bildspelet och den vackra naturen i Blekinge. Sjön ni ser på några av bilderna heter Långasjön och landskapen med åkrar är taget i Granefors – en liten bit från Karlshamn. Håll till
godo och hoppas ni ska njuta av bilderna!

15 kommentarer:

 1. MILDA MAKTER!!!...så vackert och fint bildspel du gjort. Du är rena proffsfotografen...fast bättre!! Ha sett bildspelet tre gånger på raken nu och lyssnat på de underbara fågelljuden. Tack för den upplevelsen. Visst är hösten underbar, man kan inte säga annat. Ha en fortsatt skön vecka kära Karin. Kramis!!

  SvaraRadera
 2. Åh, vika fina bilder du har1!! Så trevlig blogg=)
  Aha! Gillar du att vinna? Kika in hos mig - utlottning pågår, fast inga mössor är där inte ;D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul att mössan föll dig i smaken o att den passade...:) den kommer att värma ditt huvud i vinter... jag har flera stycken o jag bor i mina hela vintern vart jag än ska... Grattis igen Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Oj,här har jag missat en del inlägg med fina texter och underbara bilder.

  Grattis till vinsten! En så vacker yllemössa kan väl behövas när vintern kommer, men i Skåne är det väl egentligen rätt milda vintrar!?

  Vilket vackert bildspel! Hmmmm ...om jag kunde ...! Hösten är underbar i färger och det är nog bäst som du skriver och se det sköna och vackra i alla årstider.
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 5. Kära nån, hjälp!!!!

  Får jag be dig att korrigera länken till min tävling! Jag strulade med adressen! Sorry!
  Tack för din kommentar hos mig=)
  kramar mom´s kitchen

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten. Den kommer sitta som en smäck å den var verkligen fin.Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fin mössa du har vunnit, den värmer nog gott nu som det börjar bli kallare. Har setat här försjunken i ditt bildspel, man blir ju helt fixerad av alla vakra bilder och glömmer tid och rum. Måste ju gå och lägga mig :)

  SvaraRadera
 8. Underbart bildspel! TAck för en stunds avkoppling från allt det grå utanför mig. Hoppas din dag blir skön!

  SvaraRadera
 9. PS Du är en superduktigt webkunnig fotograf!

  SvaraRadera
 10. Grattis, du vann i tävlingen hos mig! Maila mig på maria@hemochlycka.se om du vill ha mjölkkannan eller kärleksmuggen och din adress.

  Mia

  SvaraRadera
 11. Jätte fin sida du har, jag har lite dator problem och ävn reumatism smärtor kan knappts kriva hoppas allt är bara bra ! Jag pratar ej öppet som så här mer privat på min hemsida. Ha en fin helg kram /W

  SvaraRadera
 12. Hej Vännen

  så underbart bildspel,,,magiskt:)

  Ha en skön helg
  Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 13. Kunde inte stanna hemma kände jag så jag gick hoppas att jag inte får betal dyrt för det. KRam

  SvaraRadera
 14. Your autumn photos are a delight!
  Excellent photography and love to read what you write :)

  Thanks for the inspiration

  Marita

  SvaraRadera
 15. Kul att du vill vara med i min tävling. Välkommen!

  Vilken härlig blogg du har och vilket underbart bildspel! Jag får nog återkomma till dig fler gånger för här känns det som att komma in i en stor "gottebutik", mycket att upptäcka, mycket att läsa, fina bilder, tips, roliga länkar...ja jag återkommer. Tills vidare tar jag till mig tipset om romersk/engelsk kamomill. Den vill jag ha i kryddlandet!

  Kram, Anette

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>