17 november 2009

Födelsedag och söta presenter

Hej, alla Underbara, som tittar in på min blogg och skriver så rara små hälsningar och kommentarer! Om Ni visste hur mycket jag uppskattar Er och Era besök här.Vad hade min blogg varit utan Er? Jag är så glad att Ni tycker att det är värt att komma in på min sida och kika på det jag visar och läser det jag skriver.TACK!!! Här är en liten blomma till Er!

P8308351

Ni lyser upp tillvaron och gör mig glad precis som denna söta solros!

I helgen fyllde jag år, 45 år!! Att man är så gammal nu? Fniss! Mentalt sett ser jag mig nog mer någonstans i 30-årsåldern, men när jag tittar mig i spegeln så rycks jag upp ur de föreställningarna;-). Nåväl, varje ålder har ju både sina goda och dåliga sidor, men det är inte kul att tänka på att man liksom är på ‘nertrappningen’ i ålderstrappan. Nå, nog om detta!

 Vi hade ett par kära vänner och deras respektive här på tacos och tårta på kvällen. Vänner jag känt i 20 år och som står mig allra närmast av vänner! De betyder så oerhört mycket för mig, och vi har så kul ihop. Tänkte visa lite av mina presenter som jag blev så glad för.

På morgonen hade min man dukat så vackert i köket med levande ljus, varm choklad med vispgrädde(tradition på födelsedagen sedan barndomen), jättefina smörgåsar, ett vaniljhjärta och present. Detta vackra äkta silversmycke med flätad svart läderrem fick jag. Det är bara såå vackert! TACK min Underbare Man & Bäste vän!

Smyckekollage-2

Från mina älskade föräldrar fick jag pengar till att köpa ett ‘hett’ önskemål; en plattång – att göra lockar med! Stort TACK kära mamma och pappa!

 Ga.Ma CP3 Tourmaline Laser Ion

Av min kära ‘twinbrother’ fick jag en jättehärlig CD med Nora Jones. Mysig bakgrundsmusik. TACK goa brorsan!

PB179447-1

Av mina fina svärföräldrar fick jag detta vackra set. Så romantiskt och vackert och det pryder så fint i sovrummet. Varmt TACK Maria & Staffan!

PB179442-1

PB179443-1

Från min mans ena systerdotter, fick jag ett par gulliga armband hon hade gjort till mig. TACK söta, goa Johanna för dessa. De är jättefina!

PB179452

Av en av mina allra goaste och käraste vänner fick jag detta smyckeset; halsband och armband. Egentillverkat och såå vackert! STORT TACK Margaretha och Sven!

PB179432-1

Av en annan jättekär och härlig vän och hennes man fick jag denna underbara zinkbricka med stenar och ljus, och ett litet slipat hjärta i sten. Jättevackert! TACK goa Wenche och Tomas!

PB179437

Jätteglad för alla de vackra presenterna! TACK!

När vi var uppe hos min svärmor och svärfar förleden helg, så undrade de om vi ville ha detta väggur? Jaaaa! Har funnits i släkten någonstans (ja hur var det nu?)Tickar underbart och kan visst slå en trudelutt också om man fixar till den delen.

PB179448

I vårt hem är det en mix av furu, björk och antikvita möbler. Förhållandevis ljusa träslag, men ytterligare ett träslag Teak kanske blir för mycket?? Det skall hänga i vardagsrummet där vi har björk och antikvitt. Jag funderar på (och har min man med på det förstås) om det går att lasera det vitt? Hade varit vackert att se träet igenom, men ha en vit anstrykning på det. Vad tror ni händiga bloggare, som brukar måla både det ena och det andra, i vitt?

Det blev ett jättelååångt inlägg det här men jag ville så gärna visa allt fint jag fått, lite barnslig kanske, fniss? Men sån är jag!

/Kram Karin

11 kommentarer:

  1. Så fint du beskriver dina bloggbesökare och -vänner, det är ju precis så det är, man uppskattar det oerhört, alla vänliga rader! Tack för den söta och somriga solrosen.

    Grattis i efterskott! Hipphurra!
    Ja, tänk hur tiden hastar och man är redan i mogen ålder ;)
    men känner sig som sagt där kring 30 ;))
    Så fina presenter du fått. Nu kan jag inte hjälpa dig med råd varken med tången eller klockan, men kanske ngn annan vet bättre än mig.
    Ha en trevlig kväll! /Bea

    SvaraRadera
  2. Men GRATTIS i efterskott,vilka otroligt fina presenter du har fått.Goa vänner du har.;)Visst är man inte en dag över trettio. ;)Håller med dig ja. ;) Ha en härlig Tisdagskväll goa vännen. Kram Ulrika

    SvaraRadera
  3. Jätte GRATTIS till dig i efterskott. Vilka fina presenter du fått. Och visst är det roligt och man blir ju nästan upprymd när man får fina kommentarer från alla bloggare då känner man att man gjort något som någon annan uppskattar. Goa och riktiga vänner det är det lite ont om så dom får man vara rädd om.
    Tack för den fina solrosen den piggar verkligen upp. Det är ju så grått och trist ute nu. Jag har kommit igång med vävandet av panelgardinerna och det går riktigt bra, jag skall försöka få
    vävt ut snabbt för jag är lite nyfiken på hur de blir.
    Jag har tyvärr ingen erfarenhet av att måla i vitt. En tång har jag en liten plattång som jag har när jag vill att håret skall bli slätt. Det går även att göra lite böjt i topparna. Den jag har är ingen av de märken som du visar.
    Men den påminner om den i mitten.Jag köpte den av min frisör.

    Ha en fortsatt fin dag
    Kramar/Gunilla

    SvaraRadera
  4. Gratulerer masse med dagen:) 45 er bare et tall:)) Så masse flotte gaver du har fått, vi blir aldri for gammel til presanger.
    Synes du skal beholde vegguret slik det er, for det var vakkert. Vi har også en gammel klokke i nesten samme stil, den kommer fra min mann`s besteforeldre. Men det er jo en smaksak.
    Ha en flott kveld:)

    SvaraRadera
  5. Men då får man grattulera i efterskott. Jag är 25 fast på papperna står det 46 ; ) Hihi . Kram

    SvaraRadera
  6. Ett försenat grattis på födelsedagen. Vilken härlig dag du hade med presenter och goda vänner på besök. Visst är det värt mycket att ha goda vänner.
    Önskar dej en fortsatt skön vecka.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  7. Ett stort GRATTIS i efterskott, och så har även du börjat vandra vägen mot den halva hundringen...
    Härliga och fina presenter du fick, men jag har svårt att ge råd om locktänger och målning av klockan...
    Ha en fortsatt trevlig vecka!
    hälsn
    AnnA

    SvaraRadera
  8. Ett jätte stort Grattis i efterskott!! Ja jag ligger bara några steg bakom dig..Visst är det konstigt att se sig själv i spegeln ibland=/ vem är det undrar jag ofta..
    Ja ja de är inte mycket man kan göra åt det=)
    Att ta en liten paus va nog behövligt ,även om jag ändå är inne o kikar ..På torsdag ska mamma, lillan o jag åka till Tjolöholmslott på Julmarknad det ser jag fram emot..Kram till natten o morgondagen

    SvaraRadera
  9. Grattis, grattis i efterskott. Å du, 45 är ingenting jämfört med vad jag hunnit med. En sak har jag lärt mig: det kan till och med bli bättre ju längre man gått.
    Så härligt att bli så uppvaktad av vänner och släkt. Det är verkligen något att glädjas åt. Ha det riktigt gott!

    SvaraRadera
  10. Grattis ! Så mange fine presanger!
    Det vegguret var riktig flott, jeg ville beholdt det slik som det er, men det er jo en smaksak! Du har en herlig blogg;) Ha en fin onsdagskveld!

    SvaraRadera
  11. Grattis från mig också!! Det är väl ingen ålder, mogen frukt är sött, kart är surt, ikke sant, vi borde väl stå i full blomst nå :) Verkligen flott att se att du blev så oppvaktad, jeg synes nog også klockan är fin som den är, men du gör som du vill, går det att lasera den vit blir den ju också fin:) önskar dig fina kommande 45 år :)

    SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>