4 november 2009

Awardregn och söta vinster!

AWARDER!

Nu måste jag bara visa upp alla fina awarder jag fått den senaste veckan eller två, av gulliga bloggvänner, samt lite vinster jag haft turen att vinna också och som jag inte visat upp förut i något inlägg! Så jätteroligt! Det piggar upp och värmer i höstmörkret allt sammans!

Från goa bloggvännen, den första här på Blogger faktiskt, Susanne med sidan “Mitt liv i Fare” fick jag denna söta award! Tack rara du!

AutumnFriendsAward 

Från min nya bloggvän Catthie med sidan “ Fröjder i livet” fick jag en skyddsängel! Sådana skall vi vara glada att vi har runt oss!Tack rara du för den!

Guardian%2520Angel%2520christian

Från kära Corrina, också en av mina första bloggvänner här, med sidan “Livet” har jag fått denna söta award. Va glad jag blir! Tack rara du!!    

 +   

Från Gunilla med bloggen “Norrskenets Trädgård” fick jag denna söta award likaså. Tack, goa du!!award1[1]_thumb[1]

Eftersom det är samma bild visar jag den bara en gång här i inlägget. Ligger separat i sidebaren!

Från Sari med den underbara bloggen “Lilla Provence” skänker hon denna söta award till alla sina listade favvobloggar på sin sida. Va gullig du är Sari! Tack!

AwardfrSari

Som ni ser, ett riktigt “Award-regn!” Sånt kan man inte annat än att bli glad för och varm om hjärtat utav! Ett par stycken tidigare också. Vilka goa tjejer det finns! Så  underbart att jag fått förmånen att lära känna er lite grand och ta del av era underbara bloggar och det unika ni delar med er utav! Tack alla goa! Ni betyder var och en så mycket för mig!

Fruktcollage-1

VINSTER!

Jag har också vunnit i flera olika tävlingar. En del  har jag inte visat i inlägg förut av ren virrighet och glömska. Ursäkta mig! Hur har man eg. blivit, suck?!! När jag var liten älskade jag en glass som hette Päronsplitt. Nu är det ‘Mind-splitt’ istället, men den gillar jag inte alls! ;-( Nu visar jag i alla fall de fina vinsterna jag fått! Min man undrar vad det är för små paket som dimper in både nu och då? Hihi! :-)Kika här:

PB039079-1

Hos Anette med underbara sidan “Shabbychic kort” vann jag i helgen ett vackert kort i hennes oktoberdragning.Jag fick själv välja ut ett jag tyckte om. Jag valde “Krama mig…” Jättesött! Har ni inte varit inne på hennes sida och kikat så gör det, säger jag bara!Tack snälla Anette! Du gör så underbara och speciella kort!

 

PB039075 

Hos Mia med bloggen “Hem och Lycka” vann jag nu i okt, denna jättefina mjölkkanna, som jag är såå glad för! Jättetack Mia  för den fina vinsten!

 

PB039076-1

Hos Sally med bloggen “Sally och Muffy” vann jag en virkad svamp i början av förra månaden, som hon gjort efter de färger jag fick ange att jag ville ha den i. Jättesöt! Tack goa du! Den pryder i en växt i sovrummet nu, som jag tyckte behövde piffas upp. Jag satte bara i en ståltråd i svampen och stack ner den i jorden.

YvesRocherPeelingcreme

Från Jenny med bloggen “Jenny Johanssons”, vann jag i sept, en härlig peelingcreme från Yves Rocher.Tack så mycket Jenny, för den fina produkten!

 

Mobilbilder 268 

Och från kära Vero med bloggen “Verros virriga värld”, vann jag också i sept, fina smycken från Pysselgrottan.Söta örhängen & ett vackert halsband att själv pyssla ihop.Tack goa Vero!

 

PB049080 

Och nu allra senast i måndags, vann jag ett tröstpris från Marie med härliga bloggenTekla Maräng, som hon lade till för att så många varit med i tävlingen. Det hade jag turen att få, och paketet kom idag! Kan ni tänka er...jag fick téet jag länge velat prova hos Tefrossa och som stod som Nr1 på önskelistan?! Vilken härlig överraskning!

mini rusetti

Alla awarder och vinster går att se i min sidebar förstås! Där läggs dem in direkt jag får dem!!

Nu skall jag iväg och handla… (ohh himmel, det snöar ute! och jag som skall cykla…), sedan laga middag och bränna (inte maten) bilder från minneskort, så jag kan ta foto på mina loppisgrejer och visa upp dem snart!

/Karin

12 kommentarer:

  1. Du är verkligen född under en lyckelig stjärna och har nog ditt alldeles egna lilla skyddshelgon :) Grattis till allt samman, du förtjänar det verkligen.

    SvaraRadera
  2. oj oj vilka härliga vinster du har lyckan med dig du - och det är du värd. ha en myspysig kväll kramar Catthie

    SvaraRadera
  3. Ja, men...vilken turgumma du är! Vinster i långa banor och Awarder så fina och dom är du väl värd. GRATTIS till alla gulliga ting!
    Kram/ Bea

    PS Vilket härligt sommarkvitter du har på din blogg!

    SvaraRadera
  4. Vilket vinstregn hur har haft, vad kul. Det är alltid skojigt med presenter. Du är värd dina awarder. KRam

    SvaraRadera
  5. Hej! Stort grattis till alla fina awarder du fått och så många fina priser du vunnit. Jätteroligt!
    Idag har jag tittat runt på din blogg och vilken glad blogg du har. Det är så roligt att du kommenterar hos mej också.
    Ha en skön torsdag.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  6. Takk for en koselig kommentar på bloggen min og velkommen til adventslotteriet! Du hadde en alldeles underbar blogg som jeg gjerne kommer tilbake til !
    Ha en flott dag i morgen!

    SvaraRadera
  7. http://weronica-lindholm.zmn.se/blogg.html

    Tack!

    SvaraRadera
  8. Vilken riktig turgumma du är du har nog tumme med fru Fortuna.
    Awarderna är du verkligen värd.

    Hur gör du din fina underskrift?

    Ha en jättefin dag
    Kramar Gunilla

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig blogg du har, förstår varför du fått awarderna :-) Kul att du vill vara med i min lilla jultävling! Kram
    Therese - Sockenvägens Söta

    SvaraRadera
  10. Tack snäll du för dina härliga ord på min blogg, det är riktigt kul att få så långa härliga *svar* på det man skriver.
    Festligt att jag vald precis det teet som du hade som nummer ett på önskelistan.
    Förstår att du får många awards för du har så härlig blogg och grattis till alla vinsterna.
    Kramar Marie:)

    SvaraRadera
  11. Tack för fina kortkommentarer. Jättekul att du blev nöjd med vinsten och Grattis till alla awards!

    Kram, Anette

    SvaraRadera
  12. Men du borde nog ta en trissltt nu... hihi... Vad du har vunnit.
    Stort grattis till dig.

    Ha det gott!

    SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>