22 mars 2012

Mörkerseende

Idag hoppar jag över vattengympan. Borde inte göra det, men är så innerligt trött på att hela tiden behöva motivera mig själv och driva på mig själv för varje litet steg jag ska ta. Behöva kämpa
mot FK för att få läka ifred därför att de ej tror på mina diagnoser. Göra tusen och ett steg i detta som tar så mycket av den lilla kraft jag har.

NarcissbladRCaun

Ett telefonsamtal blir oöverstigligt, även till mina vänner. Därför blir det bara lite rader här då och då. Orkar inte koncentrera mig o fokusera mig i samtal med andra nu eller med en massa kommentarer. Vill bara vara ifred och få vila hjärnan från alla intryck, koppla bort smärtan och stelheten i kroppen en stund. Trött, trött, trött, in i märgen trött.

P1011480RC2

Hoppas ändå att B12-sprutorna nästa månad ska ge någon positiv effekt. Jag äter B12-tabletter sedan 1,5 år tillbaka då jag har brist på detta ämne, men det har inte hjälpt mig nåt märkbart utan håller bara nivåerna normala på blodproverna. Pastorn i kyrkan jag tillhör, berättade om en person som fått dessa sprutor och som upplevde det som att han fått livet tillbaka o hjärndimmorna försvann. Hade varit underbart, men vågar inte ta ut för mycket i förväg så inte hoppet dyker, ifall ifall.

P1011384RC1

Sprutorna allena botar mig ju inte, men kan göra mig lite bättre, men då är AF/FK där och driver på ännu mer. Enligt dem är "Att se pigg ut" = frisk o stor arbetsförmåga. De ser inte innanför, ser inte den dagliga kampen jag för på alla områden.

P5120901RC

Lägg ner hela Försäkringskasseskiten, de är en skam för vårt land. Sverige är inte längre ett välfärdsland för alla, endast för den övre medelklassen och nyrika, men inte för låginkomsttagare som redan har det kämpigt med att få ihop tillvaron, eller för de sjuka. Låginkomsttagare + sjuk = katastrof!! Orättvist och orättfärdigt!!!!

P5120902RC

3 kommentarer:

 1. Känner med dig älskade vän <3 Du är grymt stark som orkar med allt du gör med tanke på att d u sjuk. Det är sååå fel att Fk ska döda den livsglädje som den sjuke, trots sin sjukdom, lyckas uppbringa. För det är som du säger så att Fk ser den livsglädjen som samma sak som att man är frisk. De verkar vilja att man ska vara konstant nedstämd, inte bry sig om hur man ser ut och vara sängliggande dygnet runt för att de ska kunna tro på att man är sjuk.

  Det är okej att tillåta sig deppa emellanåt, det är okej att inte orka vattengympan. Det är okej att isolera sig från omvärlden då och då. Många miljoner styrkekramar från mig till dig. <3

  SvaraRadera
 2. Känner igen, din känsla, dina ord...kunde varit jag som skrev dom!

  kram

  SvaraRadera
 3. Hallå där! Det var verkligen länge sedan, det har hänt så mycket och bloggen speglar inte allt. Man måste hålla band på sig med allt som hänt (jobbmässigt). Lika illa här med fkassan, strider mot dem med. Få smitta på sjukhus och följd sjukd som de inte vill ta ansvar för, finns mycket att säga om dem. Har snart gått hemma i 1år och frånvaron av af är som fk. Kämpar tydligen i motvind mot dessa som inte är seriösa. Usch nu blev jag personlig, mailen är nog bättre. Kramar i massor

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>