15 februari 2010

Vinster och kärleksgåvor…

Det är alltid så spännande med utlottningar av olika slag. Som jag nämnt innan så är jag gärna med på sådana och får se så många härliga bloggar men får också många härliga människor till min blogg, och en del som följare. Det är jätteroligt!

Nu har jag inte visat på ett bra tag vad jag vunnit, fast det beror mest på att jag faktiskt INTE har vunnit något. Hundratals tävlingar d e senaste månaderna men ingen tur…Men så rätt vad det är så vinner jag, och då följer det ofta flera vinster i spåret efter varandra. Lustigt det där…

j0283466

Kika här:

Jag vann denna söta hemmastickade ullmössa med en liten blomma på, i tävlingen hos "I et lite Hus i en Hage". Anemone stickar den i den färgen jag valt på färgkartan - marinblå. (24januari 2010.)

STORT TACK söta Anemone för denna ljuvliga vinst! Jag är så glad att jag vann den! (Foto kommer på"min" mössa, som jag fick gjort i marinblått!)
............................
I tävlingen hos
"En dröm i verkligheten" vann jag dessa två handgjord keramikhängena. Att pryda med runt en kruka eller ett ljus eller som jag nu gjort, runt en blå glasbringare och en blå flaska i köksfönstret.(25/1-10)

TACK så mycket Cathy för de söta vinsterna!
.........................................................
I Januaridragningen hos Shabby chic kort vann jag en gång till!!!
Vad är oddsen för att man skall göra det egentligen? Men hur glad blev inte jag?!!!!
Här ser Ni kortet som jag valde.

Tack goa, rara Anette för ännu ett vackert kort!

.........................................................

I tävlingen hos Anitas Hus vann jag 3:e vinsten, som är dessa underbara torgvantar/pulsvärmare i grått, samt ett hjärta med tryck och en tändsticksask med samma motiv. Allt under benämningen "Belive".

 Tro, hopp och kärlek var temat med olika motiv för varje vinst. STORT & VARMT TACK Anita för dessa vackra hemgjorda vinsterna.

Heidi_1balsam-1

Kommer Ni  ihåg att jag berättade om det söta äldre paret som spontant bjöd hem mig och min man på middag hos sig den 1:e advent? Nu går vi vi samma kyrka och är väldigt goda vänner. De är så rara, så Ni kan bara inte ana…:-) Damen säljer Mary Kay-produkter-väldigt fina hudvårdsprodukter som är underbara mot huden.Det är det störst säljande märket i Amerika. Så jag beställde en fuktighetskräm och en foundation, eftersom jag hade kvar av rengöringscremen sedan tidigare.

004

Sedan kommer hon en söndag med en liten söt påse och talar om att hon och hennes man beslutat sig för att ge mig dessa produkterna.Jag skall inte betala något för dem. Hur kärt var inte detta????? Skulle jag betalat för dessa produkterna så hade det närmat sig 600 kr  på prislappen. Jag blir så chockad och glad på en gång att få en sån generös gåva! Vilken kärleksgåva!Tack I & G för dessa! Ni är så UNDERBARA!!

Så TACKSAM jag är, för att jag har det så bra, har omsorgsfulla vänner på olika vis, både de jag umgås med, och er på bloggen! Vänskap är verkligen den största rikedomen!

 

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag tror att när det börjar så bara fortsätter det om man har tur. Jag har själv som ny bloggare också vunnit två gånger, den sista vinsten ett zinkhjärta fick jag idag. Visst blir man glad. Grattis till alla dina vinster. Vänskap.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 2. Hej på dej

  Vilken "turgumma" du är... här välsignas vi i detta nu med ännu mer snö :-) Undervbart ute! Jag vet för jag kom precis in från hundrunda :-)

  Vår Per-Olof som flyttat till Helsingborg har idag valt att lämnav vintern ett tag och begett sig av till Thailand.

  SvaraRadera
 3. Hej Karin ..Men oj vilken tur du haft och vilka fina priser..det är så roligt både att ha en egen och att själv vara med ..hela tiden massa nya vänner..Kram och godnatt..Susanne

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du vunnit så mycket fint. Jag gläds med dej. Och vilka härliga vänner ni fick i höstas.
  Hann inte titta in till dej igår med du får en stor Hjärtekram idag.
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Så sant att vänskapen är den största rikedomen.
  Så fina vinster du vunnit, grattis.
  Kram till dig

  SvaraRadera
 6. Det var inte dåligt att vinna så många vinster...men det är du väl värd ...Må så gott
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 7. Hej!! Grattis till alla fina vinster!! Tycker du vunnit MASSOR!!! Jag har inte vunnit en enda.. inte ens 3e pris i nån tävling..fniss.. så för mig är dina vinster MASSSSSOORRR!!!

  Önskar dig en underbar dag!!
  Tack för att jag får ta del av dig & din blogg !!!
  Kram Tina

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>