16 januari 2011

Avslutningsvecka på “Vita Villan”.Nedräkningen börjar…

Nu är det sista veckan på smärtbehandlingen och kursen på “Vita Villan”. Vilka fantastiska veckor det har varit! Jag är så tacksam både till min husläkare Dan, som remitterade mig dit, och till hela teamet av sjukgymnaster, läkare, psykolog och sekreterare, som gett oss allt de bara kunnat till oss, och på ett kompetent men ändå så personligt plan.Dem har verkligen gett så mycket av sig själva till oss, både av specialistkunskap, råd och coachning, men också av sig själva, sina egna erfarenheter, vardag och liv.

Ja, Ni får ursäkta mig att jag upprepar mig i detta inlägget. “Det hjärtat är fullt av…”

Här har det inte varit “den lilla patienten” hos “de stora experterna”(även om de är specialister) utan snare har man mötts som medmänniskor (men med en stor profession), med respekt, uppmärksamhet, enkelhet och varma ord och blickar och så förstås glimten i ögat.

daisy02

Imorgon måndag har vi Magnus(sjukgymnast) i RGRM-metoden. Rytm-och musikbaserad behandling för att stärka hjärnan och förmågan att fokusera.Härligt gung och många leenden blir det. 

27

Tisdag har vi både Matilda(psykolog) och Yvonne(sjukgymnast) som knyter ihop det sista för oss i sina undervisningspass och avslappningsövningar.

43

onsdag undervisar Yvonne ett pass som vi har missat en vecka pga inställda lektioner, och på em har vi individuella tider med Magnus, för utvärdering och ifyllande av papper, typ “före-efter” behandling.

torsdag är det sista passet med Yvonne i varmvattenbassängen, och efter lunch träffar vi Magnus & Yvonne tillsammans för en avslutning och lite utvärdering av kursen. Dem är gifta och initiativtagare och ägare av “Vita Villan” och dess koncept.

Jag tänker ge dem/teamet, en utav mina tavlor som ett litet symboliskt TACK för allt de och hela teamet har givit mig(oss)under denna kurs. Jag har jobbat med två foton och textrader till dessa men inte kunnat bestämma mig ännu för vilken av tavlorna de ska få. Här är alternativen:

Nummer 1.

Slutredigering av JAG KAN FLYGA

och nummer 2.

Drömmarnas bro-slutred

Ram tillkommer naturligtvis; den vita ramen jag visade i förra inlägget.

Jaaa-a, vad skall jag välja för bild? Vad tycker Ni? Jag har bett om lite råd av mina FB-vänner, och gör nu samma sak med er.

Ha en fin vecka som kommer och var rädd om er! Gå inte och bryt några ben eller armar i snön, halkan och slasket.

Kramar från mig! / Karin

tulip07

Psst. Ett varmt välkommen till varje ny Följare av min blogg! Va roligt att Du vill följa min sida. Hoppas Du kommer att uppskatta den fortsättningsvis också. Välkommen att höra av Dig om det är något Du funderar över på min blogg./Kram!

4 kommentarer:

 1. Jag tycker tavla nr 2!! Den blev min favorit utan tvekan. Härligt att läsa om din kommande vecka Karin, jag hoppas den blir mycket givande...men det verkade ju inte vara några problem med det (;-))

  Stor varm kram sänder jag dig/caja

  SvaraRadera
 2. Fina bilder du tar,men jag tycker att den bilden med bron var fin,och texten var ljuvlig.Ha en fin vecka vännen.Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Tack alla mina söta vänner för fina kommentarer och tips för vilken tavla jag skulle välja. Allt som allt=blogg+FB så blev det oavgjort så jag valde faktiskt att ge båda tavlorna.
  TREVLIG HELG på er!!!/Kram!

  SvaraRadera
 4. Allt är så underbart vackert!Jag vill berätta för dig att min son är i samma sits.Han är 32 år och har sedan födsel haft eksem.Hudläkaren vill sjkukförsäkra,pensionering,men försäkringskassan gick emot!Knasigt allting är,Hur kan man arbetsträna en kropp som ÄR SJUK?Min son är grafiker.Här i Örebro finns inget.Han var på Aktiva för att fixa Cv.Säger bara,Glad jag är att vara pensionär!KRAM,Karin!Vänl.Inger

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>