10 februari 2012

KAJSAS HEMSERVICE–En hjälp i hemmet!

KajsasHemserviceRCtext

*

ÖNSKAR NI HJÄLP I HEMMET???? LÄS DÅ DETTA:
*

Kajsa, en ung driftig entreprenör, som just nu håller på att bygga upp sitt företag erbjuder en del mycket förmånliga tjänster för en mycket billig kostnad av tuggben, hundgodis och köttbullar. Detta utföres noggrant och välvilligt av glad "personal".  Endast en arbetare tillgänglig för detta just nu, men fler kan hyras in då arbetet expanderar. Tjänsten kan tyvärr inte dras av vare sig på rot- eller rutavdraget.

*

DETTA ERBJUDES:

*

1. DOKUMENTFÖRSTÖRARE; effektivt och snabbt förstörs allt i pappersväg, textilier är en ny tjänst som också erbjuds men kostar ett tuggben extra. Utförs allra helst nattetid.

*

2. Dessutom erbjuder Kajsa sig att på ett naturligt och samvetsfritt sätt GÖRA PLATS FÖR NYTT PORSLIN i Era skåp. Ni slipper fråga Er om nytt porslin verkligen är nödvändigt, då ett naturligt behov av detta infinner sig. Dock måste skyddsombudet se till att inte allvarliga arbetsskador kan ske under tjänstens utförande.

*

3. För Er som tänkt på att hyra FLISMASKIN erbjuder hon också ett budgetalternativ. Denna tjänst tar dock något längre tid än flertalet andra flismaskiner på marknaden, å andra sidan är tjänsten väldigt mycket billigare. Ett riktigt bra budgetalternativ!

*

GODA REFERENSER FINNES för alla tjänsterna, för den som önskar detta. Arbetsprover/visningar kan erbjudas före bokande av tjänst.

*

Högsäsong är JUST NU.

Arbetstider, efter överenskommelse.

Nya kunder såväl som gamla är välkomna att höra av sig!

*

24-TIMMARS ALLROUND-SERVICE!

Puss Kajsa! cartoon_119

2 kommentarer:

  1. Hahaha du är välkommen hit och göra om i mina skåp Kajsa, jag lovar att du ska få gott godis ;-)

    SvaraRadera
  2. Bara ler :) och tack för din goa hälsning..den värmde..här är det snart dags för lite butiksjobb, hoppas några hittar hit bland alla snömassor, ha en fin fredag, KRAM

    SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>