19 november 2010

Första snöflingorna ute…innemys

Så kom de första snöflingorna även här till Helsingborg och nu ligger omgivningarna inbäddade i vita tunna lager av snö. Själv kurar jag inomhus, dricker latte och läser en god roman. Kan inte påstå att jag gillar snö och vinter, men när det nu snart är advent och så småningom jul, så tillför ju snön faktiskt lite extrastämning åt det hela.

2097285142_bae9cd646a

För Er som inte ser mina små dagliga inlägg på Facebook, och har lust att läsa mer om det som upptar min vardag nu, så lägger jag in länkar till Vita Villan där jag just nu utreds och behandlas för min Fibromyalgi, samt en länk till FRAMTID där jag precis har börjat arbetsträna så smått, 5 tim/ vecka fördelat på två förmiddagar. Jag arbetar i “Inne-och Utegruppen” som har hand om dekorationer, inredning, växthusen, kryddor/örter, hönorna mm. Kreativitet med andra ord. Trivs jättebra där.

Tomatchilichokladmarmelad

Denna ljuvliga lilla “gå-bortpresent” fick jag av våra kära gäster i lördags, Karin & Lars. En exklusiv marmelad bestående av tomat, chili och choklad. Himmel, va god den var och med klös i minsann! Supergod på tunnbröd med ost och med en kopp te till. Jag älskar ju allt sånt där, men med en klen “Aktivitetsersättning” så unnar man sig inte ens lyxen att gå och kika på sådana marmelader i de söta små butiker som finns runt om här i stan med allehanda frestande saker. Det blir en billig marmelad från ICA Maxi, men när man får en sådan här i present så blir det dubbelt så lyxigt.

Dessutom var min man inte förtjust i den(va???!!!).Tyckte den smakade för mycket mörk choklad för att falla honom i smaken. Så jag får den för mig själv, hihi!(Bonus) Den kommer ätas med största njutning!

is 009-1

(Bild av is och dess naturliga färger på marken)

Nu skriver jag inte mer denna gång, utan önskar Er alla en riktigt fin, mysig och avkopplande helg, själva eller tillsammans med vänner och familj!

Kram tills vi hörs av igen!

Karin

97292145_1

För de av Er som vill följa mig på Facebook, så finns en länk i högerspalten. Små okomplicerade korta rader, är det jag just nu orkar med att skriva, men välkommen att läsa mina små rader där.

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg du har, Karin. jag blir lugn inombords när jag går in och läser här med underbart fågelkvitter. Jag följer din blogg så mycket jag kan.
  Jag skulle kunna sitta här och läsa hur länge som helst;)
  Trevlig helg!
  Kram Linda.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Det var längesen jag såg dig här och visst går mina tankar till dig nu och då. Trots att vi inte känner varandra, finns det ngt i din blogg och ditt liv som berör mig och säkert många andra med dina skrivna rader om ditt befinnande av svårigheter vad hälsan beträffar.
  Sänder dig en varm omtanke och hoppas det går bra för dig och att du rehabiliterar dig så småningom och kan återvända stark till jobbet med tillförsikt och framtidstro.

  Tyvärr är jag inte med på Facebook (har stålsatt mig i att inte gå med där, det räcker med bloggtiden) och kan därför inte hälsa på dig där.
  Många varma kramar / Bea

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du verkar trivas på ditt jobb,det är ju super viktigt för att man ska orka "hämta sig" igen.Kram på dig min vän.Ulrika

  SvaraRadera
 4. Hejsan vännen,
  tassar in här för att önska dig en riktigt underbar 1:a advent.

  Jag har valt bort Facebook ur mitt liv och det är synd eftersom jag inte kan följa dig.

  Kram,
  Regina

  SvaraRadera

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>