9 juni 2009

Livet bland lådor och ogräs...

Suck hela inlägget raderades precis när jag skulle spara det. Sitter på biblioteket och skriver...Vi har åkt till stan då parkettgolvet slipas hemma och för att slippa oljudet. Stackars kissen får bli hemma. Hans dagar är lite turbulenta numera. Mkt att ta in av nya vanor och förbjudna saker. har redan hoppat över staketet tre gånger i morse och trodde inte vi såg honom....Lika smart de kan vara ibland, lika dumma är de i andra stunder....att smita på samma plats hela tiden fullt synligt är ju inte så smart. Han blev därefter kopplad och låg och morrade irriterad och sur tills husse, som har ledig dag idag, tog honom på en promenad i kopplet. Då blev han genast gladare.
Hemma har vi hantverkare hela tiden. I hallen är där ett stort hål nu so rörmokaren kan komma år röret som är klämt och som gör att vi får dålig vattenstråle. men hur kan ett rör bli klämt inne i väggen? Hmmm....well, jag har fått ställa för en gammal kökslucka så inte katten får för sig att traska in där och undersöka väggen. Hans något rultiga mage skulle nog rätt snabbt sätta stopp för honom nånstans därinne. Pust, vill inte ha fler väggar uppborrade....:-)
Igår rensade vi rabatterna och skall idag jordförbättra där. Rosenbuskarna och hortensiabusken ser skraltiga ut och jorden ser verkligen ut att behöva bytas. Finns nog ingen näring kvar där så vi inhandlade jord på BauHaus igår och jag kom över en zinkvattenkanna till trädgården. Jättefin. Den får pryda där mellan vattningarna. Plastvattenkannor vill jag ju helst inte ska synas då de är så fula. Dessutom matchar zinkkannan perfekt till de andra zinkkrukorna på uteplatsen. Vi har köpt ett stort tre meters parasoll så det går att sitta ute i solen och värmen utan att svimma av. Förra veckan var det så hett så. Idag satt vi och åt frukost och njöt under det. Härligt. Nu måste jag avsluta inlägget då tiden går ut här på datorn, jag lånar. Ha en fin dag och fortsättning på veckan. Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för alla små rara ord och kommentarer här. Välkommen tillbaka!
/Kram Karin


Related Posts with Thumbnails
 
". html>